fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #11 Yazılım ismi belirtirsen daha sağlıklı bilgi verebilirim. X299 eski bir platform ve sıfır olarak tercih edilmesi bence pek doğru değil. Yazılıma göre 5950X daha mantıklı bir tercih olabilir.
Yazılım ismi belirtirsen daha sağlıklı bilgi verebilirim. X299 eski bir platform ve sıfır olarak tercih edilmesi bence pek doğru değil. Yazılıma göre 5950X daha mantıklı bir tercih olabilir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #12 Samsung daha iyi evet, ondan koyabilirsiniz. E-ATX uyumlu yazıyor kasa da. SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu gayet güzel. @İos lahmacunu AMD işlemciler render'da daha iyi.
Samsung daha iyi evet, ondan koyabilirsiniz. E-ATX uyumlu yazıyor kasa da. SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu gayet güzel. @İos lahmacunu AMD işlemciler render'da daha iyi.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #13 James Z. Hetfield dedi: Samsung daha iyi evet, ondan koyabilirsiniz. E-ATX uyumlu yazıyor kasa da. SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu gayet güzel. @İos lahmacunu AMD işlemciler Render'da daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bana tekli çekirdekte lazım. 10940X 3950X ile aynı seviyede çoklu puana sahip. Ve ben Intel seviyorum.
James Z. Hetfield dedi: Samsung daha iyi evet, ondan koyabilirsiniz. E-ATX uyumlu yazıyor kasa da. SilverStone PF360 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu gayet güzel. @İos lahmacunu AMD işlemciler Render'da daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bana tekli çekirdekte lazım. 10940X 3950X ile aynı seviyede çoklu puana sahip. Ve ben Intel seviyorum.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #14 @İos lahmacunu Tamamdır, TD500'e uyması lazım o anakartın.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #15 James Z. Hetfield dedi: @İos lahmacunu tamamdır, TD500'e uyması lazım o anakartın. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl?
James Z. Hetfield dedi: @İos lahmacunu tamamdır, TD500'e uyması lazım o anakartın. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #16 İos lahmacunu dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl? Genişletmek için tıkla... Hangi ATX yapısına sahip bulamadım.
İos lahmacunu dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl? Genişletmek için tıkla... Hangi ATX yapısına sahip bulamadım.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #17 James Z. Hetfield dedi: Hangi ATX yapısına sahip bulamadım. Genişletmek için tıkla... Normal ATX.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #18 İos lahmacunu dedi: Normal ATX. Genişletmek için tıkla... O zaman kasaya sığar. @BerkayZ87 Sanırım fazla yanlışım var. Siz bir bakar mısınız sisteme? Yapamadım bu sefer.
İos lahmacunu dedi: Normal ATX. Genişletmek için tıkla... O zaman kasaya sığar. @BerkayZ87 Sanırım fazla yanlışım var. Siz bir bakar mısınız sisteme? Yapamadım bu sefer.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #19 İos lahmacunu dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bence bu anakart daha iyi bir seçim olur.
İos lahmacunu dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu anakart nasıl? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bence bu anakart daha iyi bir seçim olur.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #20 Kalem21 dedi: Amazon.com.tr bence bu anakart daha iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Bayağı güzelmiş. PC geçince alacaklarımın listesini atacağım.
Kalem21 dedi: Amazon.com.tr bence bu anakart daha iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Bayağı güzelmiş. PC geçince alacaklarımın listesini atacağım.