X3 450 ve HD7770 ucuz sistem

blueblood

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
  • AMD Athlon II X3 450 133 TL
  • Asus M5A78L-M LX V2 101 TL
  • G.Skill 4 GB Ripjaws 58 TL
  • Sapphire HD 7770 1 GB 128 Bit 220 TL
  • LG GH24NS95 DVD-RW 39 TL

Hdd var elimde. Kasa konusunda kararsızım. Vatan bilgisayardan alacağım yarın. Maksimum 150 TL kadar PSU'lu kasa tavsiyesi bekliyorum.

Vodafone 3G sağolsun, 128 Kbit ile bağlandığım için Vatan'ın sitesine giremiyorum. Ama alacağın kasada gerçek 400W PSU olmasına dikkat et. Bildiğimiz tenekelerden uzak dur. Mesela Everest, Quake, Frisby, Redrock...

Evet destekliyor. Stok fan ile mi kullanıyorsun? İşlemciyi kaç GHz' de kullanıyorsun? Ve performans ne kadar fark etti?

Isınma sorunu olmuyor çekirdeği açtığında. Yani ekstra işlemci fanı almana gerek yok. Ben OverClock'suz 3.2'de kullanıyorum. Çünkü anakartım iyi değil çok. Performans oldukça fark etti. Çünkü fiziksel bir çekirdeği devreye sokuyorsun. En basitinden Windows puanlamasıyla konuşursak, 6,8 den 7,3 olmuştu sanırım işlemci puanı.

Bazılarında L3 bellekte açılıyormuş. Denemen gerek. Merak etme sorun olmaz. Eğer olursa, kapatabilirsin Bios'tan tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…