X3430 Güçlü bir İşlemci mi?

OK3N

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link burada arkadaşlar, izleyip söyler misiniz? Sizce X3430 göründüğü kadar güçlü bir işlemci mi?
Ona göre X3430 alıcam da.

Donanım Arşivi bunu viedosunu çekti rx580 bile besleyebilir gücünde gördüm
link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ECC bellek ile kullanırsan tadından yenmez Xeon işlemciler yıllar geçse bile giderleri olan işlemcilerdir. Bunlarda araba gibi düşün, bazı arabalar hızlıdır ama sürekli aynı hızda kullanamazsın, bazı arabalarda torkludur, güçlüdür. Xeon işlemciler de torklu işlemcilerdir. X3430 ile GTX 1070 bile beslersin.

Hocam ECC bellekleri araştırdım da biraz pek de performans farkı yok diyorlar. Hatta sistem hata tanıması yaptığı için biraz daha az performans verir diyorlar.

Ben e RX 580 veya 590 almayı planlıyorum yanına fakat aralarında fiyat farkı 500 TL performans farkı ise %4-5 sence 580 mi? 590 mı?

Hocam ECC bellekleri araştırdımda biraz pek de perforformans farkı yok diyorlar hatta sistem hata tanıması yaptığı için biraz daha az performans verir diyorlar.

Performansı etkilemez eğer render falan alıyorsan, yazılım ya da prodüksiyon işiyle uğraşıyorsan faydasını görürsün ama sadece oyun oynayan biriysen normal bellekler de işini görür tabii ki.

performansı etkilemez eğer render falan alıyosan, yazılım yada prodüksiyon işiyle uğraşıyosan faydasını görürsün ama sadece oyun oynayan biriysen normal belleklerde işini görür tabi ki.

Kodlama birde render işlerim olucakda ecc bellek için server anakartı şart gibi birşey her anakarta uymuyor.O yüzden normall bellek kullanabilirim diyosun dimi

Arkadaşlar benim anlamadığım bu tür işlemciler bu kadar ucuzken nasıl bu kadar iyi ekran kartı besleyebiliyor? Ucuz olma sebebi nedir? Nereden kısıyor?

Ben de merak ediyorum, sanırsam server işlemcileri ya bu Xeon'lar ondan güçlü oluyorlar. Fiyat konusunda ise eski olduklarında düşük fiyatlılar diye düşünüyorum. (sahibinden de X3430 90 TL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…