X3440 GTX 750 Ti sistem Dying Light darboğaz sorunu

lenbatu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün indirdiğim. Dying Light oyunu bilgisayarımda darboğaz yaptı. Anladığım kadarıyla.
Bunu nasıl çözebilirim?
Görüntü ayarlarını düşürdüm olmadı.

• anakart ASUS P7h55.
  • işlemci: Intel X3440.
  • ekran kartı: GTX 750 Ti.
  • RAM'ler: 4 GB 1600 - 2 GB 1333 MHz.

Dosya Ekleri

• 1580038715282.png
    319 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yok ki görüntü ayarlarını düşürerek darboğazı arttırısınız.

Dostum GPU kullanımının %100 olması dar boğaz göstergesi değil. Sonuç olarak elindeki kartı tam performansta kullanıyorsun. Ama RAM'in yetersiz geliyor olabilir. Bu da takılmalara sebep olur. Aynı şekilde kullandığın depolama aygıtı da .

Darboğaz yok ki görüntü ayarlarını düşürerek darboğazı arttırısınız.
Ben bir dar boğaz göremedim. Oyunda sorun mu yaşıyorsunuz?
Oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım tam olarak karşıladığını düşünüyorum darboğaz sandım üzgünüm peki oyundaki kasma neden kaynaklı olabilir
oyun ram olarak 4gb istiyor (zaten 2 gb anca kullanıyor)
fakat oyunda sesler kasıyor oyun kasıyor

RAM gördüğün üzere %85'e dayanmış. Yer yer yetersiz gelecektir. Sahneden sahneye değişir. Texture(doku) çok etkiliyor. İmkanın varsa RAM ve SSD takviyesi yap.

Ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

RAM gördüğün üzere %85'e dayanmış. Yer yer yetersiz gelecektir. Sahneden sahneye değişir. Texture(doku) çok etkiliyor. İmkanın varsa RAM ve SSD takviyesi yap.
Hepinize teşekkür ederim reis ama bir sorum daha olacak konuyla alakası yok ama
Benim sistemim ddr3 ve araştırdığım kadarıyla anakartım toplamda 16gb ram desteği var ve anakartımda da 4 ram yatağı var
Bu ram yataklarına 4-4-4-4 mü yapmam gerekiyor yoksa iki ram yatağına 8-8 koyabilirmiyim desteklermi ? (ram yatağının 2 si yanık oldugundan şüpheliyim)
şimdidden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…