E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 557 1 Eylül 2020 #1 X3440 işlemci için Anakart arıyorum, maksimum 450 TL bütçem var. Türkiye sitelerinden alacağım ne önerirsiniz link atar mısınız?
X3440 işlemci için Anakart arıyorum, maksimum 450 TL bütçem var. Türkiye sitelerinden alacağım ne önerirsiniz link atar mısınız?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 1 Eylül 2020 #2 Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu buldum. Bu bazı X3440 fan sitelerinde de öneriliyor.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu buldum. Bu bazı X3440 fan sitelerinde de öneriliyor.
hsnhsynrsln Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #3 İbrahim Gürel dedi: Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu buldum. Bu bazı X3440 fan sitelerinde de öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası P55 anakart alması daha mantıklı çünkü yüksek ihtimalle işlemcisine o.c yapacak.
İbrahim Gürel dedi: Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu buldum. Bu bazı X3440 fan sitelerinde de öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası P55 anakart alması daha mantıklı çünkü yüksek ihtimalle işlemcisine o.c yapacak.
E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 557 1 Eylül 2020 #4 hsnhsynrsln dedi: Açıkçası P55 anakart alması daha mantıklı çünkü yüksek ihtimalle işlemcisine o.c yapacak. Genişletmek için tıkla... Evet yapacağım ne önerirsin anakart
hsnhsynrsln dedi: Açıkçası P55 anakart alması daha mantıklı çünkü yüksek ihtimalle işlemcisine o.c yapacak. Genişletmek için tıkla... Evet yapacağım ne önerirsin anakart