H55-m-s2 işimi görür mü overclock için.P55 serisi bir anakartla daha iyi OC yaparsınız ama H55'te işinizi görebilir, BIOS ayarlarına bakarak alın.
OC için günümüzde iş görmez. Zaten en fazla tek slota 4GB RAM takabiliyorsun. 8GB RAM ise günümüzde yetersiz.H55-m-s2 işimi görür mü overclock için.
Hocam çok fazla bütçem yok. 1 tane asus P7P55 D-E LX buldum onunda ethernet girişiyle 1 ram slotu bozukmuk. Sizce onu almalı mıyım?Aynı anakarta ve işlemciye sahibim. Mosfet soğutucusu bulunmadığından Snowman T6 Ultra ile en fazla 3.6 yapabildimuP7P55 D-E LX. Alacaksanız P55 alın. Önerim ise Asus tarafında P55-E olan modeller. Gigabyte tarafında ise P55A olan modellere bakın. SATA3 destekli olması çok önemli çünkü. Eğer yapabilirseniz delid yapmakta büyük fayda sağlıyor.
Aslında 70tlye pci ethernet kartları satılıyor ondan alıp kullanabilirim.@Alprnplt Kendin yapabilirsen veya yaptırabilirsen kaçırma. Ama o haliyle alınmaz. Tercih yine de sana ait. Pek bulunmuyor artık biraz 2.el kovalaman gerekebilir. 4 sene uğraştım X3440 sistem için.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.@Alprnplt Eğer acil ihtiyacın yoksa biraz daha biriktir paranı. Artık X34XX sistemlere bulaşılmaz. Geçen sene kurtuldum o sistemden. Eski sistem ve Legacy BIOS sıkıntı çıkartıyor artık. Tercih sana ait.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.