Mehmatibas Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Anakart bulmakta çok fazla zorlanıyorum, çok yüksek overclock değerlerine çıkmayı düşünmüyorum. Bu anakart yeterli olur mu? Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Anakart bulmakta çok fazla zorlanıyorum, çok yüksek overclock değerlerine çıkmayı düşünmüyorum. Bu anakart yeterli olur mu? Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.254 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 10 Mayıs 2021 #2 Yeterlidir. Bu arada mosfet soğutucu da önemli. Küçük bir şey ama OC'a katkı ediyor.
Mehmatibas Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 erdemst17 dedi: Yeterlidir. Bu arada MOSFET soğutucu da önemli. Küçük bir şey ama OC'a katkı ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz ürüne de bakacağım. erdemst17 dedi: Yeterlidir. Bu arada MOSFET soğutucu da önemli. Küçük bir şey ama OC'a katkı ediyor. Genişletmek için tıkla... Aluminyum Mini Soğutucu Seti (Heat Sink) Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü alsam yeterli olur mu?
erdemst17 dedi: Yeterlidir. Bu arada MOSFET soğutucu da önemli. Küçük bir şey ama OC'a katkı ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz ürüne de bakacağım. erdemst17 dedi: Yeterlidir. Bu arada MOSFET soğutucu da önemli. Küçük bir şey ama OC'a katkı ediyor. Genişletmek için tıkla... Aluminyum Mini Soğutucu Seti (Heat Sink) Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü alsam yeterli olur mu?