Siz işlemci çarpanını artırarak overclock yapmışsınız öylede olur fakat CPU frekans ayarını artırmak ile daha iyi sonuç alırsınız amaç CPU yu zorlamak yani frekansını yükseltmeniz lazım. Soğutucunuzu belirtmemişsiniz. Boşta 57 derece gösteriyor yüksek bir değer.
Kullandığınız ürün 2 ısı borulu ve overclocklu bir işlemci için yetersiz.En az 4 ısı borulu bir soğutucu almanız gerekiyor ısınma sorununu çözmek için bu arada BIOS Modlu mu?
Kullandığınız ürün 2 ısı borulu ve overclocklu bir işlemci için yetersiz.En az 4 ısı borulu bir soğutucu almanız gerekiyor ısınma sorununu çözmek için bu arada BIOS Modlu mu?
Eğer BIOS Modlu değilse önce BIOS modlama yapın ısınma sorunu modsuz bios olduğu için olabilir.BIOS modladıktan sonra değerleri kontrol edin değişiklik olmaz ise yeni bir soğutucu öneririm.Bütçeniz ne kadar?
Eğer BIOS Modlu değilse önce BIOS modlama yapın ısınma sorunu modsuz bios olduğu için olabilir.BIOS modladıktan sonra değerleri kontrol edin değişiklik olmaz ise yeni bir soğutucu öneririm.Bütçeniz ne kadar?
Sanırım lga1156 için modlu biosa gerek yok. Biraz araştırdım öyle şeyler okudum ve zaten bulamadım hocam. 150TL kadar bütçem var, en iyisi yeni soğutucu alayım ben. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sanırım lga1156 için modlu biosa gerek yok. Biraz araştırdım öyle şeyler okudum ve zaten bulamadım hocam. 150TL kadar bütçem var, en iyisi yeni soğutucu alayım ben. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Mosfetler aşırı ısındığından anakart koruma tedbiri olarak mecbur ya frenkans kısıyor ya da işlemci gerçekten o değerlere çıkamıyor olabilir. X3470'i Gigabyte h55-s2h anakartta 3.45'ten yukarı çıkaramadım. Ancak mosfet soğutucuları almıştım onlar gelince tahmin ediyorum ki daha da yukarılara çıkacak. US $1.69 |Tahmini Teslimat Zamanı
Size de tavsiye ederim. İmzamdaki sistemde de anakart giriş seviyesi ve mosfet soğutucuları yok. Bu yüzden önüne ufak bir fan koymasam 3.5GHz olan temel frekansı 3.6 bile yapamıyorum, işlemci anında çarpan düşürüyor.