X3440 OC Stabilite Sorunu

US $17.99 10% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı bu linkteki soğutucu hocam. Nasıl ayarlar yapmam gerekiyor harfiyen uygulamak isterim eğer faydası olacaksa.

Kullandığınız ürün 2 ısı borulu ve overclocklu bir işlemci için yetersiz.En az 4 ısı borulu bir soğutucu almanız gerekiyor ısınma sorununu çözmek için bu arada BIOS Modlu mu?

Yeni bir konu açın overclock için.

Son düzenleme:
Hayır modlu değil hocam. Tamam var mı önerebileceğiniz bu yüksek değerler için soğutucu?

Hayır modlu değil hocam. Tamam var mı önerebileceğiniz bu yüksek değerler için soğutucu?
Eğer BIOS Modlu değilse önce BIOS modlama yapın ısınma sorunu modsuz bios olduğu için olabilir.BIOS modladıktan sonra değerleri kontrol edin değişiklik olmaz ise yeni bir soğutucu öneririm.Bütçeniz ne kadar?

Sanırım lga1156 için modlu biosa gerek yok. Biraz araştırdım öyle şeyler okudum ve zaten bulamadım hocam. 150TL kadar bütçem var, en iyisi yeni soğutucu alayım ben. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Sanırım lga1156 için modlu biosa gerek yok. Biraz araştırdım öyle şeyler okudum ve zaten bulamadım hocam. 150TL kadar bütçem var, en iyisi yeni soğutucu alayım ben. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Akasa Venom kullanıyorum ben E5450 için çok güzel soğutuyor.

E5450 önerir misin ? X5450 ve E5450 arasında kaldım galiba OC yapmak için X5450 alıcam.
OC için X5460 daha iyi E5450 de öneririm güzel bir işlemci X serisi fazla TDP istiyor bu yüzden çok ısınıyor güzel soğutman lazım.

Mosfetler aşırı ısındığından anakart koruma tedbiri olarak mecbur ya frenkans kısıyor ya da işlemci gerçekten o değerlere çıkamıyor olabilir. X3470'i Gigabyte h55-s2h anakartta 3.45'ten yukarı çıkaramadım. Ancak mosfet soğutucuları almıştım onlar gelince tahmin ediyorum ki daha da yukarılara çıkacak.
US $1.69 |Tahmini Teslimat Zamanı
Size de tavsiye ederim. İmzamdaki sistemde de anakart giriş seviyesi ve mosfet soğutucuları yok. Bu yüzden önüne ufak bir fan koymasam 3.5GHz olan temel frekansı 3.6 bile yapamıyorum, işlemci anında çarpan düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…