X3440, RX 570 kaldırır mı?

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar anakartım ECS H55 cm RAM 4×3 1333MHz DDR3. İslemciyi en fazla 3 GHz OC yapabiliyorum (belki daha fazla oluyordur ama bilmiyorum). Bu sisteme RX 570 taksam nasıl olur? Veya hangi kartı takmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 3.6 ghz'e O.C yapmalısınız o kart için. Xeon 3440 4.0 ghz de bile stabil çalışan bir işlemci.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rx 580 de takabilirsin, belki yüksek işlemci gerektiren online oyunlarda (Battlefield 5 gibi) küçük bi darboğaz söz konusu olabilir ama pek de önemsenecek bir şey değil bence.

En az 3.6 GHz'e O.C yapmalısınız o kart için. Xeon 3440 4.0 GHz'de bile stabil çalışan bir işlemci.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam anakartim OC için iyi degil 3GHz'dan yukarisina cikmiyor.
RX 580'de takabilirsin, belki yüksek işlemci gerektiren Online oyunlarda (Battlefield 5 gibi) küçük bir darboğaz söz konusu olabilir ama pek de önemsenecek bir şey değil bence.

Hocam maximum 3 GHz yapabiliyorum ne almami oneririsiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı