X3440 sistem için ekran kartı önerisi

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar Xeon X3440 sisteme ekran kartı önerir misiniz? Hem stok hızlarda hem OC yapılmış hizlarda. Anakartım ECS H55 cm v1. güc kaynağım Casper Win 400 400 Watt.

Son düzenleme:

2. el alacağım butce belirlemedim. Darbogaz yapmayacak bir şey lazım. En iyisi hangisi bilemedim. Tavsiyeniz nedir?

Zaten elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Aralarinda cok bir fark oldugunu sanmıyorum.
GTX 970 rog strix OC GTX 1060'dan bile daha iyi bir kart. GTX 750 ti ile aralarında fark olduğunu sanmıyor musun? Bende tofaş ile mclaren arasında bir fark olduğunu sanmıyorum öyle ise.

GTX 970 GTX 1060'dan bile daha iyi bir kart. GTX 750 Ti ile aralarında fark olduğunu sanmıyor musun? Bende Tofaş ile McLaren arasında bir fark olduğunu sanmıyorum öyle ise.

Yemin ederim su ekran kartlaruna kim isim koyuyor baktimda haklıymişsin. Ama mantik olarak sayi arttıkça gücunde artmasi gerekiyor. Tesekkur ederim.
Zaten elimde GTX 750 Ti STRIX OC var. Aralarinda cok bir fark oldugunu sanmıyorum.

Bu arada kart cok iyiymis ama ben Manisa'da yaşiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…