RX 570 gibi kartlara yönelebilirsiniz. Lakin piyasada çok çakal var o yüzden iyi araştırarak alın. Ya çok fiyat çekiyorlar ya da var olan sıkıntısını söylemeden ucuza veriyorlar.
RX 570 gibi kartlara yönelebilirsiniz. Lakin piyasada çok çakal var o yüzden iyi araştırarak alın. Ya çok fiyat çekiyorlar ya da var olan sıkıntısını söylemeden ucuza veriyorlar.
GTX 970 ROG STRIX OC GTX 1060'dan bile daha iyi bir kart. GTX 750 Ti ile aralarında fark olduğunu sanmıyor musun? Bende Tofaş ile McLaren arasında bir fark olduğunu sanmıyorum öyle ise.
Saydığım tüm kartlarda illa ki %10 darboğaz olacak işlemci ahım şahım güçlü değil haliyle. GTX 970 2. el tercih etmek daha iyi olur bence. Rog strix modeli 850TL'ye görmüştüm iyi bir pazarlık ile 750-800'e alabilirsin.
Saydığım tüm kartlarda illa ki %10 darboğaz olacak işlemci ahım şahım güçlü değil haliyle. GTX 970 2. el tercih etmek daha iyi olur bence. ROG STRIX modeli 850TL'ye görmüştüm iyi bir pazarlık ile 750-800'e alabilirsin.
Sıkıntılı diyorlar ne demek? sıkıntılı bir kart değil ki sadece sıkıntılı diyip sıkıntısını açıklamamaları ilginç ve komik. RX 570 alma, GTX 970 rog 2. el al daha performanslı.
Sıkıntılı diyorlar ne demek? Sıkıntılı bir kart değil ki sadece sıkıntılı deyip sıkıntısını açıklamamaları ilginç ve komik. RX 570 alma, GTX 970 ROG 2. el al daha performanslı.