X3440 sistem yükseltme

Sistemi elinizden çıkarıp, 4770K'lı bir setup dizseniz bile mükemmel hale gelir. Sadece işlemci-anakart-RAM güncelleseniz bile yeterli tabi ki. 4790K'a kadar kasmaya çok gerek yok. Soğutması da var bu işin ve zaten çok benzer işlemciler. Ayrıca 4770K'nın fiyatı bir nebze daha makul oluyor. X3440'tan kurtulmanızı öneririm. Parayı mantıklı harcamanızı öneririm. Mümkünse benim gibi X3440'tan R5 1600AF'e geçerseniz tabi ki çok başka olur.

Sistemi elinizden çıkarıp, 4770K'lı bir setup dizseniz bile mükemmel hale gelir. Sadece işlemci-anakart-RAM güncelleseniz bile yeterli tabii ki. 4790K'a kadar kasmaya çok gerek yok. Soğutması da var bu işin ve zaten çok benzer işlemciler. Ayrıca 4770K'nın fiyatı bir nebze daha makul oluyor. X3440'tan kurtulmanızı öneririm. Parayı mantıklı harcamanızı öneririm. Mümkünse benim gibi X3440'tan R5 1600 AF'e geçerseniz tabii ki çok başka olur.

Hocam ben de 4770K'ya geçmeyi çok istiyorum ama saçma sapan fiyat yazıyorlar. Uyguna bulursam geçeceğim, olmadı dediğiniz gibi DDR4'e bakacağım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Hocam ben de 4770K'ya geçmeyi çok istiyorum ama saçma sapan fiyat yazıyorlar. Uyguna bulursam geçeceğim, olmadı dediğiniz gibi DDR4'e bakacağım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
Evet, maalesef hint kumasi muamelesi goruyor 4. nesil, alternatif olarak x3440 yerine 1500X bile çağ atlatir diyebilirim. Butce ile ilgili bir durum elbette. Umarim dilediginiz setup'a kavusursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı