X3440 soğutucu tavsiyesi

ErdincKarca

Centipat
  • Anakart: GA-H55M-S2
  • İşlemci: X3440
  • RAM: 4 GB 1333MHz
  • PSU: 450W
  • Kasa: Yan panelleri açık
  • Ekran kartı: RX560 4 GB MSI Aero ITX
Bu sistemi yaklaşık 3.8GHz'lerde kullanmak istiyorum. Hangi soğutucu daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis bende de xeon x3440 işlemci var bende seninkinden alsam iyi olurmu özelliklerini falan yazabilirmisin bide senin sisteme uydumu ben pek kaç ısı borusu var abi bide anakarta bağlanan yerleri plastikmi yoksa sert maddemi ?

Reis bende de xeon x3440 işlemci var bende seninkinden alsam iyi olurmu özelliklerini falan yazabilirmisin bide senin sisteme uydumu ben pek kaç ısı borusu var abi bide anakarta bağlanan yerleri plastikmi yoksa sert maddemi ?
Aga sana şunu söylüyüm benim stok soğutucu eğilmiş o yüzden tam tutmuyormuş 2.4 GHz Multi thread kapalı oyunda 90 95 alıyordum stres testi bile değil şimdi 3.6 o.c. yaptım multithread açık oyunlarda 65 70 arası stabil bir ısınma var ramtech t6 ultra birebir bu işlemciye başka işlemciye geçsem bile bu soğutucuyu kimseye vermem fiyatine göre çok iyi bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı