X3440 ve GTX 1060 sistem nasıldır?

eminxx

Hectopat

Palit GTX1060 6 GB arkadaşımdan alacağım ve elimde G.Skill Ripjaws DDR3 4 GB RAM var 4x2 şeklinde 1TB 7200RPM HDD var sizce nasıl bir sistem.

Palit GTX1060 6 GB arkadaşımdan alacağım ve elimde G.Skill Ripjaws DDR3 4 GB RAM var 4x2 şeklinde 1TB 7200RPM HDD var sizce nasıl bir sistem.

Ekran kartı eski ama Battlefield gibi oyunları düşük ve ortada oynayabileceğinizi düşünüyorum ama anakart yetersiz kalır ileride RAM'de yükseltme falan yapacaksanız tavsiyem B450 gibi anakart alıp daha iyi bir RAM almanız DDR3'ler iyi performans vermez ve işlemci değiştirmesi yapmanız tavsiyemdir i3 10100F gibi bir işlemci mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı eski ama Battlefield gibi oyunları düşük ve ortada oynayabileceğinizi düşünüyorum ama anakart yetersiz kalır ileride RAM'de yükseltme falan yapacaksanız tavsiyem B450 gibi anakart alıp daha iyi bir RAM almanız DDR3'ler iyi performans vermez ve işlemci değiştirmesi yapmanız tavsiyemdir i3 10100F gibi bir işlemci mesela.

Söylediğiniz anakart AM4 soketine sahip ve önerdiğiniz işlemci LGA1200 soketine sahip.
Sizin önerdiğiniz işlemci 1200 TL civarında benim düşündüğüm işlemci 300 TL arada uçurum bir fiyat farkı var.

Hocam şimdi toplam ne kadara mal oluyor bahsettiğiniz sistem.
Fiyatı geçersek X3440’a sağlam bir hız aşırtma yaparsanız 1060 ile güzel şekilde çalışacaktır iyi bir sistem olur fakat DDR4 bir sistem düşünün bence 1200 AF, 1600 AF ve B450 anakart ikinci el uyguna bulunabilir.

Hocam şimdi toplam ne kadara mal oluyor bahsettiğiniz sistem.
Fiyatı geçersek X3440'a sağlam bir hız aşırtma yaparsanız 1060 ile güzel şekilde çalışacaktır iyi bir sistem olur fakat DDR4 bir sistem düşünün bence 1200 AF, 1600 AF ve B450 anakart ikinci el uyguna bulunabilir.

Yaklaşık 5K civarı.

Bahsettiğim ürünlere bir bakın piyasasına ne kadar fiyata çıkıyor farkı görelim fazla gelirse bu sistemde gayet mantıklı o.c yapacaksanız tabi.
Gigabyte B450M S2H Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gayet uygun örnek olsun diye attım hocam akakce üzerinden bakın bakalım diğer ürünlerede.

Son düzenleme:
Bahsettiğim ürünlere bir bakın piyasasına ne kadar fiyata çıkıyor farkı görelim fazla gelirse bu sistemde gayet mantıklı o.c yapacaksanız tabii.
Gigabyte B450M S2H Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gayet uygun örnek olsun diye attım hocam Akakçe üzerinden bakın bakalım diğer ürünlerede.

Hocam 2. el kısmına bakıyordum anakart önerisi için teşekkürler Ryzen 5 2600 buldum. Bütçe kısmında aşıyor beni ekran kartında küçülmeye gideceiğim hangi ekran kartını tavsiye edersiniz. Arkadaşımdan ekran kartını 3K ya anlaşmıştım.

Hocam 2. el kısmına bakıyordum anakart önerisi için teşekkürler Ryzen 5 2600 buldum. Bütçe kısmında aşıyor beni ekran kartında küçülmeye gideceiğim hangi ekran kartını tavsiye edersiniz. Arkadaşımdan ekran kartını 3K ya anlaşmıştım.
GTX 960 olabilir hocam ekran kartı piyasası ne durumda hiç bilmiyorum inanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı