Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.151,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.151,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ekran kartı eski ama Battlefield gibi oyunları düşük ve ortada oynayabileceğinizi düşünüyorum ama anakart yetersiz kalır ileride RAM'de yükseltme falan yapacaksanız tavsiyem B450 gibi anakart alıp daha iyi bir RAM almanız DDR3'ler iyi performans vermez ve işlemci değiştirmesi yapmanız tavsiyemdir i3 10100F gibi bir işlemci mesela.
Ekran kartı eski ama Battlefield gibi oyunları düşük ve ortada oynayabileceğinizi düşünüyorum ama anakart yetersiz kalır ileride RAM'de yükseltme falan yapacaksanız tavsiyem B450 gibi anakart alıp daha iyi bir RAM almanız DDR3'ler iyi performans vermez ve işlemci değiştirmesi yapmanız tavsiyemdir i3 10100F gibi bir işlemci mesela.
Söylediğiniz anakart AM4 soketine sahip ve önerdiğiniz işlemci LGA1200 soketine sahip.
Sizin önerdiğiniz işlemci 1200 TL civarında benim düşündüğüm işlemci 300 TL arada uçurum bir fiyat farkı var.
Hocam şimdi toplam ne kadara mal oluyor bahsettiğiniz sistem.
Fiyatı geçersek X3440’a sağlam bir hız aşırtma yaparsanız 1060 ile güzel şekilde çalışacaktır iyi bir sistem olur fakat DDR4 bir sistem düşünün bence 1200 AF, 1600 AF ve B450 anakart ikinci el uyguna bulunabilir.
Hocam şimdi toplam ne kadara mal oluyor bahsettiğiniz sistem.
Fiyatı geçersek X3440'a sağlam bir hız aşırtma yaparsanız 1060 ile güzel şekilde çalışacaktır iyi bir sistem olur fakat DDR4 bir sistem düşünün bence 1200 AF, 1600 AF ve B450 anakart ikinci el uyguna bulunabilir.
Bahsettiğim ürünlere bir bakın piyasasına ne kadar fiyata çıkıyor farkı görelim fazla gelirse bu sistemde gayet mantıklı o.c yapacaksanız tabi. Gigabyte B450M S2H Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gayet uygun örnek olsun diye attım hocam akakce üzerinden bakın bakalım diğer ürünlerede.
Bahsettiğim ürünlere bir bakın piyasasına ne kadar fiyata çıkıyor farkı görelim fazla gelirse bu sistemde gayet mantıklı o.c yapacaksanız tabii. Gigabyte B450M S2H Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gayet uygun örnek olsun diye attım hocam Akakçe üzerinden bakın bakalım diğer ürünlerede.