X3440 ve GTX 750 CS:GO uyumu

Murat Yoldaş

Kilopat
Öncelikle arkadaşlar eski sisteminde Q9550 bir işlemciye sahiptim ve anakartım OC desteklemiyordu. Ben de satıp GA-H55M-USB3 anakart 160₺ aldım. Tabii ki ona en uygun işlemci olarak düşündüğüm X3440 da 100₺ aldım. Acaba bu ikilinin CS:GO'daki performansı ne olur? 1024*768 çözünürlükte oynuyorum. Bu anakartla OC yapabilir miyim, yaparsam stock soğutucu ile ne kadar tavsiye edersiniz?

Az da olsa OC olacaktır. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
X3470 130TL fiyata bulunabilirken ona 100TL vermek iyi olmamış :(
Az da olsa neden az açıklarsanız çok sevinirim işlemci olarak ta AliExpress ten almak istemedim yoksa 50₺ ye alırdım. 3.2GHZ falan yapamaz mıyım anakart mı desteklemiyor yoksa stock soğutucu ile mi bu kadar ?

Az da olsa neden az açıklarsanız çok sevinirim işlemci olarak ta AliExpress ten almak istemedim yoksa 50₺ ye alırdım. 3.2GHZ falan yapamaz mıyım anakart mı desteklemiyor yoksa stock soğutucu ile mi bu kadar ?
Stock soğutucu ile Overclock mu? Az bir şeyi geçtim hiç stabil bir overclock yapılmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı