S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 16 Ocak 2019 #1 İşlemci: X3440 Ekran kartı: Asus GTX 750 Ti tek fan Anakart: Gigabyte GA-P55-UD3L Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #2 Sistem açılır fakat yük altında ne olur bilinmez. Oyunlarda kapanma, reset atma olayları görülebilir. O yüzden Geforce kendi resmi sitesinde bile minimum 300W PSU önermiştir. Alın kafa rahat olsun.
Sistem açılır fakat yük altında ne olur bilinmez. Oyunlarda kapanma, reset atma olayları görülebilir. O yüzden Geforce kendi resmi sitesinde bile minimum 300W PSU önermiştir. Alın kafa rahat olsun.
H HuseyinGok Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 29 16 Ocak 2019 #3 Tek fan olduğu için yeter diye düşünüyorum.Çünkü onlarda ayrıyetten güç girişi yok.
S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 16 Ocak 2019 #4 Rahasa dedi: Sistem açılır fakat yük altında ne olur bilinmez. Oyunlarda kapanma, reset atma olayları görülebilir. O yüzden Geforce kendi resmi sitesinde bile minimum 300W PSU önermiştir. Alın kafa rahat olsun. Genişletmek için tıkla... yeni psu aldım şimdilik kullanmak için söyledim
Rahasa dedi: Sistem açılır fakat yük altında ne olur bilinmez. Oyunlarda kapanma, reset atma olayları görülebilir. O yüzden Geforce kendi resmi sitesinde bile minimum 300W PSU önermiştir. Alın kafa rahat olsun. Genişletmek için tıkla... yeni psu aldım şimdilik kullanmak için söyledim
H HuseyinGok Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 29 16 Ocak 2019 #5 Şimdilik idare eder normal kullanımlarda. Ama oyunlarda yada Autocad tarzı programlarda sıkıntı çıkartabilir.
Şimdilik idare eder normal kullanımlarda. Ama oyunlarda yada Autocad tarzı programlarda sıkıntı çıkartabilir.
S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 16 Ocak 2019 #6 HuseyinGok dedi: Şimdilik idare eder normal kullanımlarda. Ama oyunlarda yada Autocad tarzı programlarda sıkıntı çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
HuseyinGok dedi: Şimdilik idare eder normal kullanımlarda. Ama oyunlarda yada Autocad tarzı programlarda sıkıntı çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #7 styp dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... sorun oldu mu oyun oynarken hangi oyunları oynadınız bende aynı sistemi alıcam merak ettim
styp dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... sorun oldu mu oyun oynarken hangi oyunları oynadınız bende aynı sistemi alıcam merak ettim