Clemente
Hectopat
Xeon X3440, GTX 950 ve bunlara ek olarak 4x4 16 GB DDR3 RAM; The Forest ve The Long Dark'ı ultra ve 1440x900 çözünürlükte akıcı oynatır mı?
X3440 yerine X3450, X3460, X3470 gibi işlemciler kullanırsanız evet. Bazı ayarları kısmanız gerekebilir.
Hocam The Forest Ultra'da oynatır evet ama 30-50 FPS alırsınız.
X3440 ve X3470 arasında çok fiyat farkı var mıdır?
Sorun değil hocam. MSI Afterburner'i kapatıp oynayacağım zaten.
The Long Dark için ne diyorsunuz?
MSİ Afterburner'dan sürekli FPS ve kullanım değerlerine bakmak istemiyorum. Ben oyunu oynamak için oynuyorum, değerlere bakmak için değil.Hocam kusura bakmayın The Long Dark oynamadığım için bir şey diyemiyorum. Kendi sistemim de The Forest oynadım ekran kartınız benimkine eşit olduğu için ortalama bir değer söyleyebildim.
Hocam bu arada MSI Afterburner'i neden kapatıyorsunuz FPS düşmesine mi sebep oluyor?
Tuş ataması yapıp değerleri açma kapama tuşu yapabilirsin. İstediğin zaman bakarsın alt+tab atmana gerek kalmaz bu sayede.MSİ Afterburner'dan sürekli FPS ve kullanım değerlerine bakmak istemiyorum. Ben oyunu oynamak için oynuyorum, değerlere bakmak için değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.