X3440 ve P7H55 USB3 OC yapma

ATX kasa almak gerekiyor değil mi bu anakart için.
Evet.
Herkese merhaba.
ASUS P7H55-USB3 anakartım da X3440 işlemcime OC yapmak istiyorum. Fakat doğru ayarlar nedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Anakart: P7H55/USB3 | Anakart | ASUS Türkiye
Hocam bu arada benim anakartım USB3 versiyonu değil sanırım. Direk P7H55 olarak geçiyor. Aralarında kayda değer bir fark var mı acaba bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
Hocam eğer Render işlemleri ile uğraşmayacaksanız HT teknolojisini kapatarak bahsi geçen fan ile ısınma sorunu olmadan rahatça kullanabilirsiniz sisteminizi.
Evet.

Hocam bu arada benim anakartım USB3 versiyonu değil sanırım. Direk P7H55 olarak geçiyor. Aralarında kayda değer bir fark var mı acaba bilginiz var mı ?
Evet fark var hocam sizin OC değerleriniz daha yüksek olabilir 3.8 den yani 4.0 gibi bir değere kadar o anakart ile çıkarsınız

Dostum Snowman M.200 iade ettim bir arkadaşım bana iki borulu çift fanlı kule tipi soğutucu verdi ve onunla BCLK Frequency 170 yaptım şu an 3.2 GHz'de çalışıyor işlemci fakat 1600 MHz olan RAM'lerim 1360 MHz'de çalışıyorlar 3.6 veya 3.8 GHz çalıştırmak istiyorum fotoğraf atsam yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…