X3440 vs Athlon 200GE

omer_hatay

Kilopat
Makaleler
1
Dostlar şöyle uygun fiyatlı bir PC toplayacağım fakat X3440 alıp yanına güzel bir ekran kartı almak veya Athlon 200GE alıp biraz vakit geçtikten sonra ekran kartı alıp sonrada işlemciyi tekrar upgrade etmek mi karar veremedim. DDR3'ün geleceği olmadığı için çekiniyorum. Bir de i5 2500 ile sistem toplamak gibi bir düşüncem daha var anlayacağınız kafam çok karışık lütfen yardımcı olun.

Oynayacağınız oyunlar, yapacağınız işlemleri söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ets2, cs:go, GTA gibi oyunlar oynayacağım 200ge toplarsam ekran kartı aldığımda AAA oyunlar da oynayacağım birde arada Twitch te yayın filan açarım.

Bu arada anakart olarak b450 düşünüyorum athlon 200ge yi 3.9ghz de kullanacağım ona göre cevaplarsaniz sevinirim.

Athlon geleceğe dönük bir işlemci ama güçlü değil. X3440 İşlemcisi ise eski olmasıyla beraber çok güçlü bir performansı var. Stok performansda ( Hız aşırtma yapılmadan ) bile PUBG medium grafikte GTX 750 Ti ekran kartıyla oynamak mümkün. Yani demek istediğim güzel bir soğutucu ve anakartla 4.0GHz ye çıkara bilirsiniz. Bu frekansla da belirtdiğiniz oyunları oynaya bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…