W wernawer Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 36 18 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar hepinize merhabalar ben x3440 ile i5 3570 arasında çok takılı kaldım sizin oneriniz nedir? Ve en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
Arkadaşlar hepinize merhabalar ben x3440 ile i5 3570 arasında çok takılı kaldım sizin oneriniz nedir? Ve en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #2 Fiyata göre değişir. Ben 750Ti sistem topladım ve x3440 kullandım. Daha elime ulaşmadı ama eski ve güçlü bir işlemcidir.
Fiyata göre değişir. Ben 750Ti sistem topladım ve x3440 kullandım. Daha elime ulaşmadı ama eski ve güçlü bir işlemcidir.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.396 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #3 wernawer dedi: Arkadaşlar hepinize merhabalar ben x3440 ile i5 3570 arasında çok takılı kaldım sizin oneriniz nedir? Ve en fazla hangi ekran kartını besleyebilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer x3440 alacaksan bu testlere bakarak tahmini bir sonuç çıkartılabilirsin.
wernawer dedi: Arkadaşlar hepinize merhabalar ben x3440 ile i5 3570 arasında çok takılı kaldım sizin oneriniz nedir? Ve en fazla hangi ekran kartını besleyebilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer x3440 alacaksan bu testlere bakarak tahmini bir sonuç çıkartılabilirsin.