hackpower77 Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 200 Yer Yalova Daha fazla Meslek Teknik Servis 21 Mart 2019 #1 X3440 İşlemcisine sahibim. Stok hızda yüke binince 99 dereceye çıkıyor. Farklı 2 adet soğutucu denedim. BIOS'u güncelledim. Sorun devam ediyor. İşlemcim sizce bozuk mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2019
X3440 İşlemcisine sahibim. Stok hızda yüke binince 99 dereceye çıkıyor. Farklı 2 adet soğutucu denedim. BIOS'u güncelledim. Sorun devam ediyor. İşlemcim sizce bozuk mu?
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #2 Bende de aynı işlemci var yükte 70'in üzerine çıktığını görmedim. Bence işlemcinde bir sorun var.
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 21 Mart 2019 #3 Modlu BIOS ile denemenizi öneririm. Güncel olanla değil. Modlu BIOS'lar XEON işlemcilere özel optimizasyon sağlıyor.
Modlu BIOS ile denemenizi öneririm. Güncel olanla değil. Modlu BIOS'lar XEON işlemcilere özel optimizasyon sağlıyor.
hackpower77 Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 200 Yer Yalova Daha fazla Meslek Teknik Servis 21 Mart 2019 #4 1156 Pine göre modlu bios yok. En azından ben bulamadım. Microcode güncellemesi yapabilirmiyiz acaba. hackpower77 dedi: 1156 Pine göre modlu bios yok. En azından ben bulamadım. Microcode güncellemesi yapabilirmiyiz acaba. Genişletmek için tıkla... Sorun voltaj. Stok halde bile 1.4 veriyor. Bios üzerinde voltaj düşürme yok. Anakart işlemciye stabil değerler veremiyor. Manuel oynamada yapamıyorum. Son düzenleme: 22 Mart 2019
1156 Pine göre modlu bios yok. En azından ben bulamadım. Microcode güncellemesi yapabilirmiyiz acaba. hackpower77 dedi: 1156 Pine göre modlu bios yok. En azından ben bulamadım. Microcode güncellemesi yapabilirmiyiz acaba. Genişletmek için tıkla... Sorun voltaj. Stok halde bile 1.4 veriyor. Bios üzerinde voltaj düşürme yok. Anakart işlemciye stabil değerler veremiyor. Manuel oynamada yapamıyorum.