2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #11 Minimum 3.8GHz yapmadan kullanırsanız drop bile yiyebilirsiniz. Ben 3.6'ya aldığımda droptan BF1 oynanmıyordu. Benim kartım 1650S idi.
Minimum 3.8GHz yapmadan kullanırsanız drop bile yiyebilirsiniz. Ben 3.6'ya aldığımda droptan BF1 oynanmıyordu. Benim kartım 1650S idi.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #12 Hocam H55'ler 3.6'dan sonra stabilitede bozuluyor, bence 3.5'i geçmeyin.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #13 Taylor Swift Fan Cl dedi: İnternette bir ton rehber var hocam videolu, göz attınız mı? Voltajsız ne kadar sağlam olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam H55'ler 3.6'dan sonra stabilitede bozuluyor, bence 3.5'i geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3'ü gorebiliyorum maximum. Dosya Ekleri 20201226_174652.jpg 180,9 KB · Görüntüleme: 35 20201226_120200.jpg 125,3 KB · Görüntüleme: 60
Taylor Swift Fan Cl dedi: İnternette bir ton rehber var hocam videolu, göz attınız mı? Voltajsız ne kadar sağlam olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam H55'ler 3.6'dan sonra stabilitede bozuluyor, bence 3.5'i geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3'ü gorebiliyorum maximum.
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam H55'ler 3.6'dan sonra stabilitede bozuluyor, bence 3.5'i geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Fruko45 dedi: Hocam 3'ü gorebiliyorum maximum. Genişletmek için tıkla... Hangi kart o? O CPU'nun Boost frekansı zaten 2.93.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam H55'ler 3.6'dan sonra stabilitede bozuluyor, bence 3.5'i geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Fruko45 dedi: Hocam 3'ü gorebiliyorum maximum. Genişletmek için tıkla... Hangi kart o? O CPU'nun Boost frekansı zaten 2.93.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #15 288313 dedi: Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, genel anlamda 3.6 sonrası sapıtıyor, bulabilirsem şimdi arkadaşa rehber atacağım.
288313 dedi: Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, genel anlamda 3.6 sonrası sapıtıyor, bulabilirsem şimdi arkadaşa rehber atacağım.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #16 288313 dedi: Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Hangi kart o? O CPU'nun Boost frekansı zaten 2.93. Genişletmek için tıkla... ECS H55 cm.
288313 dedi: Hocam her zaman öyle olmuyor. Arkadaşım H55 ile 4GHz yaptı ve çok stabil. Karttan karta değişiyor bu. Ama genel olarak doğru. Hangi kart o? O CPU'nun Boost frekansı zaten 2.93. Genişletmek için tıkla... ECS H55 cm.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #17 Fruko45 dedi: ECS H55 cm. Genişletmek için tıkla... CPU frequency yok mu hocam?
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #18 Taylor Swift Fan Cl dedi: CPU Frequency yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam burası iste CPU voltage frequncy. Dosya Ekleri 20201227_150154.jpg 222,8 KB · Görüntüleme: 39
Taylor Swift Fan Cl dedi: CPU Frequency yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam burası iste CPU voltage frequncy.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #19 Fruko45 dedi: Hocam burası iste CPU voltage frequncy. Genişletmek için tıkla... Ghz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fruko45 dedi: Hocam burası iste CPU voltage frequncy. Genişletmek için tıkla... Ghz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #20 Taylor Swift Fan Cl dedi: GHz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İğrenc bir anakart. Taylor Swift Fan Cl dedi: GHz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anakartin BIOS'u bile farklı.
Taylor Swift Fan Cl dedi: GHz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İğrenc bir anakart. Taylor Swift Fan Cl dedi: GHz şeklinde önizleme yapar normalde ondan sordum. Şu linke bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anakartin BIOS'u bile farklı.