F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #41 Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam yapılıyor zaten ama biraz uğraştırıcı sizin anakart, hazır soğutucunuz varken uğraşmaya kesinlikle değer, RX 580 varken RX 570 alınmaz zaten 2021'de. Genişletmek için tıkla... MOSFET taksam yapabilir miyim hocam? Bir de BIOS'u mu guncelleceğim acaba bilemedim?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam yapılıyor zaten ama biraz uğraştırıcı sizin anakart, hazır soğutucunuz varken uğraşmaya kesinlikle değer, RX 580 varken RX 570 alınmaz zaten 2021'de. Genişletmek için tıkla... MOSFET taksam yapabilir miyim hocam? Bir de BIOS'u mu guncelleceğim acaba bilemedim?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #42 Fruko45 dedi: MOSFET taksam yapabilir miyim hocam? Bir de BIOS'u mu guncelleceğim acaba bilemedim? Genişletmek için tıkla... Hocam tam hâkim değilim, bence Reddit'te bir konu açın, orada hakim olan elbet biri vardır, sizin anakara hakim olmadığım için ne desem yalan olur.
Fruko45 dedi: MOSFET taksam yapabilir miyim hocam? Bir de BIOS'u mu guncelleceğim acaba bilemedim? Genişletmek için tıkla... Hocam tam hâkim değilim, bence Reddit'te bir konu açın, orada hakim olan elbet biri vardır, sizin anakara hakim olmadığım için ne desem yalan olur.
F Fruko45 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #43 Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam tam hâkim değilim, bence Reddit'te bir konu açın, orada hakim olan elbet biri vardır, sizin ana kara hakim olmadığım için ne desem yalan olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun teşekkürler.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Hocam tam hâkim değilim, bence Reddit'te bir konu açın, orada hakim olan elbet biri vardır, sizin ana kara hakim olmadığım için ne desem yalan olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun teşekkürler.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #44 Fruko45 dedi: Tamamdır hocam sağ olun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, soru varsa seve seve.
Fruko45 dedi: Tamamdır hocam sağ olun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, soru varsa seve seve.