Hocam abartmayın siz de darboğazın kralı olur.RX580 ve hatta GTX1070 ile dahi darboğaz yaşamazsın. Güvenle takabilirsin.
1070 oldukça abartı olmus lütfen yanlış bilgi verme sana maximum 1060 takabilirsin diyorum oda O.C ile ama iyi bir oc yapman gerekRX580 ve hatta GTX1070 ile dahi darboğaz yaşamazsın. Güvenle takabilirsin.
İşlemcinin gücü hakkında fazla bilginiz yok sanırım. İlgili oyun testlerine bakabilirsiniz. 4.2Ghz ile bu işlemci tam bir canavara dönüşüyor.Hocam abartmayın siz de darboğazın kralı olur.
1050 ti ayarında bir kart almanızı tavsiye ederim.
Xeon islemcileri yakından tanırım ama İ-xİşlemcinin gücü hakkında fazla bilginiz yok sanırım. İlgili oyun testlerine bakabilirsiniz. 4.2Ghz ile bu işlemci tam bir canavara dönüşüyor.
Bende öyle düşünmüstüm ama olmadı birkac bilgisyarda daha denedim özellikle battlefield gibi oyunlarda darboğaz hissediliyorTestini görmek isterim doğrusu. X3460, saf haliyle 1050Ti beslemesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.