X3470 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Ali gnss

Decapat
  • Gigabyte P55 USB3L
  • 8GB 1600MHz RAM (İleride bir 8 daha takacağım.)
  • X3470 (4GHz)
  • Sıvı soğutma
  • 400W PSU

Hangi ekran karti onerirsiniz? MSI RX570 darbogaza girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bir ekran karti oneriniz varmi veya bu anakart ve aivi sogutma ile nen fazla ne kadar o.c yapabilirim

Şuan 4Ghz'de çalışıyor sanırım. Daha fazlasına zorlamanızı tavsiye etmem, fakat sıvı soğutma marka model nedir? Ekran kartı için, bütçeniz nedir?

RX580 ve hatta GTX1070 ile dahi darboğaz yaşamazsın. Güvenle takabilirsin.
1070 oldukça abartı olmus lütfen yanlış bilgi verme sana maximum 1060 takabilirsin diyorum oda O.C ile ama iyi bir oc yapman gerek

Hocam abartmayın siz de darboğazın kralı olur.
1050 ti ayarında bir kart almanızı tavsiye ederim.
İşlemcinin gücü hakkında fazla bilginiz yok sanırım. İlgili oyun testlerine bakabilirsiniz. 4.2Ghz ile bu işlemci tam bir canavara dönüşüyor.

@SENKA Ceza yememek için alıntı yapmıyorum. Ben üst sınır söyledim. QHD kullanımda GTX1080 dahi çok rahat besleyebilecek bir işlemci.

İşlemcinin gücü hakkında fazla bilginiz yok sanırım. İlgili oyun testlerine bakabilirsiniz. 4.2Ghz ile bu işlemci tam bir canavara dönüşüyor.
Xeon islemcileri yakından tanırım ama İ-x
Serisi değil sonuçta ve 1070 kaldırmayacağına eminim ayrıca 3460 modelini kullanıyorum ve 1050 ti ile darbogaz yaptığını hatırlıyorum.

Notarbogaz Yaptığında Oc yapmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…