darknight3457
Hectopat
Arkadaşlar PES 21 indirdim, elimde SG-401 adlı PS3 kolum var ve X360ce programı ile PES 17 oynuyorum, sizce PES 21 IDE aynı kolla oynayabilir miyim?
X360CE ile yaparsanız daha iyi kullanırsınız bazı tuşlar çalışmıyorsa.Yani X360ce olmadan kullanabilir miyim? Şimdi denedim de sanki bazı tuşlar çalışmıyor gibi.
Oynarsın hatta uygulamaya bile gerek kalmıyor.Arkadaşlar PES 21 indirdim, elimde SG-401 adlı PS3 kolum var ve X360ce programı ile PES 17 oynuyorum, sizce PES 21 IDE aynı kolla oynayabilir miyim?
Oynarsın hatta uygulamaya bile gerek kalmıyor.
X360CE ile yaparsanız daha iyi kullanırsınız bazı tuşlar çalışmıyorsa.Yani X360ce olmadan kullanabilir miyim? Şimdi denedim de sanki bazı tuşlar çalışmıyor gibi.
X360ce ile yaparsanız daha iyi kullanırsınız bazı tuşlar çalışmıyorsa.
Evet bir kere çalıştırın yönetici olarak. Kendi ayarları yapıyor diye hatırlıyorum.PES21'in klasörüne atmam mı lazım mı peki 360ce`yi?
Daha önceki seriler directınput ile de çalışıyordu. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.