X370 Gaming Plus ve Ryzen 2600X uyumlu mudur?

Selamün aleyküm gençler size bir sorum olacak. Anakart RAM ve işlemci alacağım ve bugün Itopya'dan anakartın siparişini verdim de buradan bir başlık gördüm Ryzen 2600X ile anakart uyumsuz denilmiş. Bu doğru mu? Hazır sormuşken bir kaç tane daha soru sorayım. 600 liraya hangi RAM'i almalıyım? 500 liraya RGB destekli kasa var mıdır? Cevaplayandan Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi isterseniz İtopya yapıyordu galiba kargo yapılmadıysa 2600X ile kullanacağınızı belirtip rica edin yaparlar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma bana sorarsanız gereksiz bir eklenti. RAM'ler fazla ısınan ya da ısıları performansı etkileyecek derecede -normal şartlarda, çalışan RAM'ler için- bir fark olmuyor. Kasa içerisindeki havayı da soğutacak derecede güçlü bir fan da olmuyor zaten. Her bileşene her şey takılmaz. Fanlı RAM'ler de buna bir örnektir.

Ticket attım adamlara o yapacakları şeyi yaptıklarını nasıl anlayacam? Bi de RAMde Mhz yüksek olunca daha hızlı render alır mı? Genellikle oyun videoları çekiyorum Vegas proda montajını yapıyorum. Preview in kasması RAM ile alakalı mıdır? Bir de Cinema4d renderinde etkili mıdır? Dayı kısaca bu Mhz ne ayak
@Mr.Acar Dayı paket kargoya verilmiş. Adamlar yapmış mıdır Biosu?

Son düzenleme:
BIOS güncellemesi yapılınca kullanabilirsiniz. Kasa olarak da Masterbox Lite 5 RGB'ye bakabilirsiniz güzel bir kasadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…