X3D islemci önerisi

LucCciD

Megapat
Daha fazla  
Anakart
B550 gaming plus
Merhaba.
Arkadaşlar, özelliklerini asagida belirttigim bilgisayarimin DDR5'e çıkarmayacağım için işlemcinin yükseltmek istiyorum ve darboğaz konusunda sorun yaşamak istemediğimden bilgi ve tavsiyelerinizi ihtiyacın vardır.

Islemci olarak hangisine geçmem performans olarak bu sistem için uyumludur?

Ryzen 5 5600x3D.
Ryzen 7 5700x3D.
Ryzen 7 5800x3D.

Anakart: MSI B550 Gaming Plus.
Ekran kart: MSI 5700XT Gaming X
Islemci: AMD 3600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Arkadaşlar, özelliklerini asagida belirttigim bilgisayarimin DDR5'e çıkarmayacağım için işlemcinin yükseltmek istiyorum ve darboğaz konusunda sorun yaşamak istemediğimden bilgi ve tavsiyelerinizi ihtiyacın vardır.

Islemci olarak hangisine geçmem performans olarak bu sistem için uyumludur?

Ryzen 5 5600x3D.
Ryzen 7 5700x3D.
Ryzen 7 5800x3D.

Anakart: MSI B550 Gaming Plus.
Ekran kart: MSI 5700XT Gaming X
Islemci: AMD 3600.

5800x3D almanız da çok çok çok fayda var diğerlerini karşılaştırmayın. Sizi 4 sene daha kusursuz götürür.

Darboğazdan korkmayın ve F/P açısından önerim 5700x3D:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de fiyat farkı 2 kat sayılır neredeyse ve bence kesinlikle değmez o fiyatı vermeye, testler açık.

5800x3D almanız da çok çok çok fayda var diğerlerini karşılaştırmayın. Sizi 4 sene daha kusursuz götürür.

5700x3D ile arasında ufak bir performans farkı var gibi gözükmekte. Darboğazdan korkmayın demeniz yapmaz olarak yorumladım bu arada bilginiz olsun. Teşekkürler tavsiyeniz için.

5700x3D ile arasında ufak bir performans farkı var gibi gözükmekte. Darboğazdan korkmayın demeniz yapmaz olarak yorumladım bu arada bilginiz olsun. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Evet yapmaz darboğaz. Fiyat farkına değecek bir fark yok. Rica ederim.

Güncelleme yapayım.

5700x3D siparişini verdim.
5700XT Gaming X ile çalıştıracagım bakalım 3600'den sonra nasıl performans verecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı