Merhaba, ekran kartı kaynaklı siyah ekran, mavi ekran, a Hyper transport BIOS hatası alıyorum. Onboard takınca bir sıkıntı olmuyor. Oyunlarda ekran kartı kaynaklı bilgisayar kendini resetliyor. Bazen ekran direk gidiyor sinyal yok hatası alıyorum. Cihaz Sapphire 7770 GHz Edition GDDR5 1 GB. Ekran kartına ağır yük bindirmediğim halde bu sorunları yaşıyorum. Çipi ısıttım mecburen, macununu sürdüm şu an ekran kartı takılı şekilde bu forumu size iletiyorum. Ama biliyorum yine tekrar aynı olacak. WattMan default diye bir cümle AMD kaynaklı hata bildirim kısmına geliyor. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler hocam sorunu kökten çözdüm. Driverini dün güncellemiştim, o yüzden olmuş tekrardan teşekkür ederim iyi günler.
Yine sıkıntı yaşadım hocam, BlueScreen.rar minidump dosyaları burada en son bugün yaşadım tarihten anlarsınız.
Teşekkürler hocam sorunu kökten çözdüm. Driverini dün güncellemiştim, o yüzden olmuş tekrardan teşekkür ederim iyi günler.
Yine sıkıntı yaşadım hocam, BlueScreen.rar minidump dosyaları burada en son bugün yaşadım tarihten anlarsınız.