Çözüldü X4 630 sistemde siyah ve mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
...
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartı kaynaklı siyah ekran, mavi ekran, a Hyper transport BIOS hatası alıyorum. Onboard takınca bir sıkıntı olmuyor. Oyunlarda ekran kartı kaynaklı bilgisayar kendini resetliyor. Bazen ekran direk gidiyor sinyal yok hatası alıyorum. Cihaz Sapphire 7770 GHz Edition GDDR5 1 GB. Ekran kartına ağır yük bindirmediğim halde bu sorunları yaşıyorum. Çipi ısıttım mecburen, macununu sürdüm şu an ekran kartı takılı şekilde bu forumu size iletiyorum. Ama biliyorum yine tekrar aynı olacak. WattMan default diye bir cümle AMD kaynaklı hata bildirim kısmına geliyor. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

FSP 500 Watt 60 AHBC 80 Plus.
AMD Athlon II X4 630 Quad Core.
6 GB DDR3 1333MHz RAM.
MSI 760 gm P33.
240GB James Donkey'le SSD.

Screenshot_1.png

Çözüm
AMD'nin sitesinden WHQL driver kurun. Şuankini DDU ile kaldırıp.
Tabii hemen deniyorum.
Teşekkürler hocam sorunu kökten çözdüm. Driverini dün güncellemiştim, o yüzden olmuş tekrardan teşekkür ederim iyi günler.
Yine sıkıntı yaşadım hocam, BlueScreen.rar minidump dosyaları burada en son bugün yaşadım tarihten anlarsınız.
Tabii hemen deniyorum.
Teşekkürler hocam sorunu kökten çözdüm. Driverini dün güncellemiştim, o yüzden olmuş tekrardan teşekkür ederim iyi günler.
Yine sıkıntı yaşadım hocam, BlueScreen.rar minidump dosyaları burada en son bugün yaşadım tarihten anlarsınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı