X4 740 CPU Sisteme Ekran Kartı Önerisi

bt5214

Hectopat
2014'de topladığım aşağıdaki özelliklere sahip bir bilgisayarım var. Düşük-orta sistemli oyunları oynayabilmek için düşük bütçeli bir ekran kartı arıyorum. (PUBG Mobile, Valorant, CS:GO gibi oyunlar için).

İşlemci: AMD Athlon X4 740 Quad Core 3.2 GHz
RAM: 8 GB 1333 MHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570 4 GB
Güç kaynağı: 400W

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?

O işlemciye maksimum 1050 Ti ve ayarında GPU'lar takabilirsiniz. Üstü darboğaz yapar.

Bir de güç kaynağının modelini tam söyleyebilir misiniz?

Modelini bilmiyorsanız güç kaynağındaki etiketini fotoğrafını çekebilir misiniz?

Bir de monitörünün çözünürlüğü nedir?

2014'de topladığım aşağıdaki özelliklere sahip bir bilgisayarım var. Düşük-orta sistemli oyunları oynayabilmek için düşük bütçeli bir ekran kartı arıyorum. (PUBG Mobile, Valorant, CS:GO gibi oyunlar için).

İşlemci: AMD Athlon X4 740 Quad Core 3.2 GHz.
RAM: 8 GB 1333 MHz.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 4 GB.
Güç kaynağı: 400W.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Monitör çözünürlüğünü ve PSU markasını yazabilir misiniz?

Ekran çözünürlüğü 1680x1050. Güç kaynağı everest Eps-1400A 250W imiş aklımda nedense 400 w olarak kalmış sanırım güç kaynağını da değiştirmem gerekecek

1050 Ti veya RX 560 yanına sağlam bir 400W PSU alırsanız sorun kalmayacaktır bence.

Cevap için teşekkür ederim. 1050 Ti ve RX 560'dan bir tık altı olarak hangi modelleri alabilirim? En son 2014'de bilgisayar topladım o kadar çok şey değişmiş ki ekran kartları adına :). 5-6 ay için pahalı bir kart almak istemiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı