X4 860 Sistem Restart ve Kilitlenme Sorunu

Deafman

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım bu aralar çok sık kilitlenme ve restart atma sorunu ile karşı karşıya. Sistemim;
  • AMD X4 860 K işlemci
  • Asus A68 HM-K anakart
  • Seagate 500 GB HDD
  • Gs-Kill 1600 MHz RAM
  • Msı RX460 ekran kartı
  • High Power 600 güç kaynağı
  • Windows 10 Pro orijinal işletim sistemi
Bilgisayar açılırken, açıldıktan sonra, oyundayken, BIOS'ta sürekli olarak kilitleniyor. Mouse ve klavye tepki vermiyor, restart atınca düzeliyor. İşlemcimi servise gönderdim birebir değiştirdiler, ekran kartını gönderdim birebir değiştirdiler, harddiske bac sektör taraması yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Anakartı yolladım güney köprüsü arıza dediler ve servis dahilinde onardılar fakat sıkıntı hala devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim. Problem neyden kaynaklı olabilir? Sıcaklık değerleri yükteyken işlemci 20, ekran kartı 45 derece. Sorun Windows kaynaklıdır diye düşündüm yeniden temiz kurulum yaptım ama nafile. Hala sıkıntı devam ediyor.

Sorunu hallettim Windows 10 1709 sürümü sıkıntılı olduğu için RESETLİYORMUŞ konu kapatılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı