X4 860K GTX 1050 Ti sistem 1600 TL'ye alınır mı?

Alicanzxc1

Decapat
Arkadaşlar merhaba, bulunduğum yerde bir kişi şu özellikte bi masaüstü satıyor, sizce alınır mı? Pek anlamadığım için fiyatı uygun geldi.

AMD Athlon X4 860K
ASUS A68HM-K
ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB
Kingston HyperX Fury 8 GB 1866 MHz DDR3
Hitachi 2 TB 7200 RPM
Sub Zero oyuncu kasası 3 led fanlı
Nagas 350W PSU

Overclock ile hiç uğraşmamış. Fiyatı 1600 TL. Sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler DDR3 tek sorun o gibi, ilerde yeni RAM alırsan DDR3 alman lazım onlarda yavaş yavaş DDR4'e yerini veriyor.
Sen "Ben alayımda 2-3 yıl oyun için idare edeyim" diyorsan alına bilir ama ilerde geliştirecek isen tavsiye etmem, zaten sadece RAM ve işlemci onun dışında SSD bile eklersin.
Ayrıca işlemci düşük kalmış.

Ram'ler DDR3 tek sorun o gibi, ilerde yeni Ram alırsan DDR3 alman lazım onlarda yavaş yavaş DDR4'e yerini veriyor.
Sen "Ben alayımda 2-3 yıl oyun için idare edeyim" diyorsan alına bilir ama ilerde geliştirecek isen tavsiye etmem, zaten sadece Ram ve işlemci onun dışında SSD bile eklersin.
Ayrıca işlemci düşük kalmış.

2 yıl kadar idare etsin beni, normalde masaüstü sistemim yok. İmkan bulabilirsem bu sene içerisinde H110m, G4560, bir de RAM alıp sonrasında geliştirmeyi düşünüyordum. Yani mantıksız mı olur? Peki sadece 2 yıl idare etsin diye bu fiyat uygun mudur?
Oynadığın oyunlar nedir?
Sadece Fortnite oynuyorum. Profesyonel bir takımım var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı