Yeni X570 çipsetine geçeceğim, hatta MSİ X570 MPG Edge WİFİ anakartı aldım. Tabii ki yanında Cooler Master Liquid ML240L RGB soğutucusu verildi. Ben de parçaları tek tek topladığım için şimdilik eski sisteme sıvı soğutucuyu takayım bari de performansını gözden bir geçireyim dedim. MSI A68HM GAMİNG anakartın üzerine kurulu olan AMD Athlon X4 860k bu zamana kadar gördüğüm en yüksek "Frekans" değeri elde ettim galiba, elimde bulunan anakart çok iyi overclock performansı olduğunu sanıp almıştım fakat bu zamana kadar 1 tane BIOS Update çıkarmadı sağ olsun. MSI destek ekibine de belirtim BIOS menüsünde de voltaj verme gibi seçenek yok, o yüzden AMD OverDrive gibi yazılım kullanmak şart. Cinebench performans baktığımda 4.3GHz'de otomatik olarak 1.432v çekirdek başına voltaj veriyor. Bu değer epey yüksek duruyor ama iyi bir bilgiye sahip olsam AMD OverDrive yazılımından yapasım var. Eger sizlerin de bilginiz varsa, ne kadar voltaj verirsem 4.4GHz Stabile tutabilirim?
Amacım ise eglenceli bir test yapmak idi. Sizleri boş yere oyaladıysam kusura bakmayınız.