Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.
Olmadı. Herkese açık hale getirmeniz lazım.
Şimdi oldu.
Vanguard kaldırın, CPU-Z kaldırın.
NTFS hatası var, muhtemelen diskte bad sector var.
Ağ kartı sürücüsü eski sanırım. Güncelleyelim.
HD Tune ile "Error Scan" yapacaksınız ama "Quick Scan" kapalı olacak.
Sürücü güncellemeyi bilmiyorsanız Teamviewer üzerinden bağlanıp güncelleme yapabilirim.
Olmadı. Herkese açık hale getirmeniz lazım.
Şimdi oldu.
Vanguard kaldırın, CPU-Z kaldırın.
NTFS hatası var, muhtemelen diskte bad sector var.
Ağ kartı sürücüsü eski sanırım. Güncelleyelim.
HD Tune ile "Error Scan" yapacaksınız ama "Quick Scan" kapalı olacak.
Sürücü güncellemeyi bilmiyorsanız Teamviewer üzerinden bağlanıp güncelleme yapabilirim.
vanguard ile cpu-z mavi ekran mı verdiyor ilginç bir durummuş. SSD yeni aldım onda bir sorun yok ama eski hdd mi dün sistemime takmıştım sağlık oranı %26
ondan olabilir. teamviewer olabilir ne zaman müsait olursunuz öğlenden sonra 2.30 gibi olabilir mi?
HDD diski sistemden mümkünse çıkartın. Sağlık zaten alarm verici seviyede.
3 gibi müsaitim.
Vanguard ve CPU-Z kaldırın dememin sebebi veri alınamaması.
Discord adresimi paylaştığım için ceza yedim 1.5 gün. O yüzden Teamviewer ID ve şifrenizi atacaksınız bana. Sonra bağlanınca bilgileri silmelerini isteyeceğiz.
Discord adresimi paylaştığım için ceza yedim 1.5 gün. O yüzden TeamViewer ID ve şifrenizi atacaksınız bana. Sonra bağlanınca bilgileri silmelerini isteyeceğiz.
Tamamdır. 3'te görüşürüz.
Müsait misiniz?
Bir de CPU Z kaldırdım. Valorant Vanguard'ı başlangıç şeyini devre dışı yaptım fakat yine yedim. HDD'yi daha sökmedim.
Discord adresimi paylaştığım için ceza yedim 1.5 gün. O yüzden TeamViewer ID ve şifrenizi atacaksınız bana. Sonra bağlanınca bilgileri silmelerini isteyeceğiz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
@Kerem_12 indirdiniz mi Teamviewer?
Bu dediklerim dışında başka sürücüler varsa onları da güncelleyebilirim. Ses sürücüsü gibi. Tüm sürücü indirmelerimi resmi Update Catalogue üzerinden yapıyorum. Korsan sürücü ihtimali yoktur.