X4 860K ve RX 460 sistem düşük oyun performansı

Yasin SERİN

Hectopat
Daha fazla  
  • RX 460 2 GB
  • X4 860K
  • 1600 MHz 8 GB RAM
Sistemimde oyun oynarken birden FPS düşüşü oldu. 50 FPS aldığım oyunlardan 5-10 FPS alıyorum. 2-3 gündür böyle. Kasma sorunu başladıktan sonra indirdiğim Project Cars oyununda kasma yok.
Birden olan bir şey virüs olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir oyun içerisindeyken Msi Afterburner içindeki GPU kullanımı,CPU kullanımı,CPU sıcaklığı ve GPU sıcaklığı değerlerini atabilir misin?

Technopat kanalının Msi Afterburner Kullanım Rehberi adlı videosunda detaylı kullanim hakkında bilgi verilmiş. Msi Afterburner kullanmak için ekran kartı markanızın bir önemi yok.
Gpu 60 derece Cpu 50 derece Cpu kullanımı %40-50 arasında geziyor. Gpu kullanımı %95-100 arasında. Önceden böyle değildi.
Herhangi bir oyun içerisindeyken Msi Afterburner içindeki GPU kullanımı,CPU kullanımı,CPU sıcaklığı ve GPU sıcaklığı değerlerini atabilir misin?
Bazı oyunlarda kasma olmuyor. Project Cars oynuyorum kasma sorunu başladıktan sonra yüklemiştim Gpu kullanımı %100 Cpu kullanımı %90-100 arasında.ç

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı