Yanlış bilgim yoksa X4 860K ile A10 7870K işlemcileri neredeyse eşitmiş bu yüzden aynı ekran kartı ile videolar izledim. Aralarında neredeyse FPS bakımından çok fark yok karşılaştırmada bu videolardan yararlandım. Tüm ayarları birbirine eşit olmasa da eşitlendiğinde ne kadar FPS düşüşü olur onun hakkında bir fikrim yok. Benim bu videolardan çıkardığım sonuç APU'ya ekran kartı eklemek yerine işlemcileri birbirine yakın işlemci almak sonuçta ikisi de aynı ekran kartı ile deneme yapılmış. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Birinci sistem daha iyi. İşlemcisi hem daha iyi, hem de içinde zaten r7 250 bulunuyor. Çokta bir fark olmaz. Ayrıca sonradan upgrade etme imkanınızda var.
A10-7870K ilerde upgrade etmek için daha uygun bir işlemci ama performans olarak R7 250X daha fazla performans verir. A10-7870K'da kullanılan GPU ile arada devasa bir performans farkı yok. A10-7870K alınıp, ilerde ekran kartı takviyesi de yapabilir.
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.Eklemeyi unutmuşum sistemi ilerleyen zamanda ekran kartı ile yükselteceğim bu yüzden düşüncem X4 860K cünkü diyelim yükseltme vakti geldi 750 ti aldım neredeyse video da olduğu gibi FPS alacağım ve APU nun ekran kartının bir anlamı kalmayacak doğru mu sadece hafiften bir işlemci farkı olacak para bakımından 250 TL aralarında fark var.