X4 880K ve RX580 performansı

demirelenes

Hectopat
Ekran kartımı güncellemek istiyorum. Birkaç gündür aklımda RX580 modeli var. Fakat işlemcim ile uyumlu mudur? Daha doğrusu işlemci bu kartı besleyebilir mi? Veya bu kart yerine ne önerirsiniz?
Oynadığım ve oynamak istediğim oyunlar; GTA 5, Forza Horizon 3, Ghost Recon Wildlands...

AMD Athlon x4 880k

G.Skill 2x4 1600 MHz RAM

Gigabyte R7 370 2GB ekran karti

MSI A68HM-E33 v2 anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin çok zayıf kalıyor RX 580 için %36 darboğaz yapacağı gözüküyor. 1080P çözünürlük için en fazla RX 550 takabilirsin.

1080p için kullanmayacağım monitörüm vestel marka 1440x900 çözünürlüklü bir monitör. peki rx570 olabilir mi? işlemcimi değiştireyim diyorum ama anakartın da değişmesi gerekecek. bana işlemcimin kaldırabileceği maximum ekran kartı önerir misiniz?

Bence şu an ki ekran kartınızda kalabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam 750 Ti gücünde bir kart. RX 550'ye geçerseniz zaten fark hissetmeyeceksiniz. Yine de RX 570 alıp 1080P'de belli oyunları oynayabilirsiniz diyeceğim ama monitörünüz de kötü. Bence ekran kartına vereceğiniz 1000 TL'yi işlemci ve anakarta verin. Elinizdekileri 400 TL'den çıkartsanız 1400 TL'ye A320M, Ryzen 5 1600 alırsınız.

İşlemcini yükseltmekteden daha iyi bir karta geçmen zor monitörünün çözünürlüğüde düşük. Tam olarak bütçeni ve sistem özelliklerini belirt RX 570 ile ikinci el anakart ve işlemci önerebiliriz.

vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. şu anlık ekran kartı alma olayını askıya alıyorum. dediğiniz gibi bütçe arttırıp anakart ve işlemci değiştireceğim. sonrasında rx580 e geçerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…