Bu arada yanlış anlamayın. Açtığım RAM ilanına "beğenmedim" olarak işaretlemişsiniz. Bu şekilde yakınırken sattığım ürünün muadil olan sıfır fiyatlarına bakabilirsiniz. En azından köklü olan markalarda fiyat 650TL'den başlıyor ki CL18 olanlardan bahsediyorum. 2. el piyasasına görede gayet ucuz verdim. Amacınız neydi anlayamadım. Fakat şimdi anladım ki işinize gelince yakınmasını bilenlerdensiniz. Lütfen yani bu şeyler hiç etik değil. Elbette hakkı var herkes beğenmek zorunda değil bir şeyleri. Ama yani bu etik bir davranış değil. Eğer satın almayı düşünüyorsanız, ya da piyasanın ortalama fiyatına göre yüksek ise fiyatım, bir kaç cümle saygılı şekilde ile bunu belirtin. Etik olmayan davranışlar sergilemekten iyidir. Sonuç olarak ben eğri oturup doğru konuşanlardanım. Sattığım RAM hakkında beğenmediğiniz yön neydi acaba ? 500 TL kutulu ve faturalı performans konusunda kullanıcıyı üzmeyen ve köklü bir marka olan ürün için iyi bir fiyat. Tabii ki 100 TL fazla verip CL18 ürünleri alabilirsiniz, ya d aynı fiyat için çok az 2. el piyasası olan Corsair alabilirsiniz. Fakat şunu idrak etmeli insan. Belki elinde 8GB aynı kod içerikli olan bir kullanıcı var. Buna ne diyeceksiniz ? Ki single RAM kullanmayı düşünen için bile gayet iyi bir fiyat. En azından ben aynı fiyata daha iyi şeyler alınabilirken daha kötüsünü satmıyorum. O yüzden yorum yaparsanız "beğenmedim" işaretlenmesinden daha yapıcı olur. Ağzınız var yani sonuçta beğenmediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz, insan yemeyiz, siteninde bir kuralları var. Ama böyle yapmak etik değil.