Satılık X4 950 + RX 460 sistem

Hayır olabilir, fakat dediğim gibi...Hani yine en azından fiyatım uçuk olsa şu "beğenmedim" olayı yakışır. Ya da ne bileyim aynı performans olan farklı ürünlerin fiyatları daha ucuz olur yine anlarım. Ama hiçbir şekilde bu konuda eksik olmayan bir ürüne bu şekilde davranış olunca etik olarak görmüyorum. Bu şekilde değil bu 2. el Technopat sitesi, bütün her yer durağanlaşmaya devam eder. Eğri oturup doğru konuşmak gerekir. Ve abartılmayacak şekilde satıcı kişi ne fiyat verirse verir, buna karışamayız. Ben abartmadım ve niyetimde kötü değil. Neden 2 kişi gelip benim açtığım ilanı bu şekilde kirletiyor anlamış değilim ?

Beğenmedim ibaresini geri çektim ben o ilana atmamıştım bug olmuş sanırım, mobilden giriyorum. Ama incelediğim zaman yine 400-450 lira bandında satılıyor mudilleri bilginize.

Beğenmedim ibaresini geri çektim ben o ilana atmamıştım bug olmuş sanırım, mobilden giriyorum. Ama incelediğim zaman yine 400-450 lira bandında satılıyor mudilleri bilginiz olsun
Fiyat konusunda yarış kafalarına girmek istemiyorum ama fiyatım CL16 3600MHz ve bu marka için ortalamın altında genel olarak. Yine de birisi çıkar indirim ister duruma göre yapılabilir. Neyse sorun değil. Ben niyetinizin farklı olduğunu anladım, ben de özür dilerim. İyi satışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı