Sistemim:
Windows 10 64 bit
MSI GTX1050 2GT
X4 950
Corsair 8GB DDR 2133mhz
GIGABYTE a320m-ds2
Güç kaynağı 400w
Ekran eski mi eski Datron marka 900P bir ekran
Sorunum diğer kullanıcıların benchmark testlerine göre bir hayli düşük FPS almam ve ani FPS düşüşleri, daha önce de böyle konular açtım darboğaz ya da güç kaynağı dendi bu sistemin darboğaz yapacağını düşünmüyorum işlemci pek güçlü olmasa da güç kaynağını 500W denedim ama bir değişiklik olmadı. Eskiden bilgisayar kapanıyordu oyun oynarken o sorun kalktı şu an ama örneğin Fortnite oynarıken otobüsten atladığımda yere yaklaştıkça FPS dropları yaşıyorum aynı sorun PUBG'de misliyle devam ediyor, CS:GO'da botlarla oyun açınca normalden 2 kat düşük FPS alıyorum ve droplar yaşıyorum.
Windows 8 denedim, Windows 10'u birkaç kez tekrar kurdum sonuç aynı windowsta bellek testi yaptım hata vermedi hdd'de de sorun yok gibi LOL oynarken bile FPS değerim oyun başında 150 iken oyun başladığında 80'i geçmiyor ve çoğu zaman 40-50'lerde geziyor biliyorum sistemimden pek bir şey beklemem doğru değil ama Masaüstü ekranında bile yavaş çalışabilmesi beni rahatsız etti. (Driverlar güncel chipset driverlar da zamanında güncelledim değişiklik olmadı çok önemliyse Driver Booster yükleyebilirim)