X4 955 + RX 470 vs i5 2500K + GT 730

yusufkerem0

Hectopat
Ben oyun oynayan birisiyim, sistemimde değişiklik yapacağım. Intel tarafına geçersem bana fazladan anakart masrafı çıkar ve ekran kartı alamam. i5 2500K güçlü bir işlemci, bunu biliyoruz ama ekran kartı alamayacağım için arada kaldım. Hangisi daha iyi olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
X4 955 in sınırı o ekran kartı İ5 2500K da ise overclock ile RX 570 belki 580e kadar taşır, sonradan ekran kartı alacaksanız, i5 2500K daha uygun olur. Bütçeniz ne kadar.
bütçem 1000 TL civarı bu fiyata X4 955+RX 470+ 500w psu bulabildim psu almak zorundayım o yüzden listeye eklendi intel tarafına dönersek 1000 TL yerine 1500 TL tutuyor sonradan parça alacağımı sanmıyorum yeni güncel bir sistem toplarım

bütçem 1000 TL civarı bu fiyata X4 955+RX 470+ 500w psu bulabildim psu almak zorundayım o yüzden listeye eklendi intel tarafına dönersek 1000 TL yerine 1500 TL tutuyor sonradan parça alacağımı sanmıyorum yeni güncel bir sistem toplarım
eğer ucuz bir sistem toplayacaksanız f/p istiyorsanız kesinlikle amd ye bakmanızı öneririm. Amd sistem gayet iyi olmuş. Günümüz oyunlarını rahatça oynatabilir. Fakat bulabilirseniz 965 bulmaya çalışın en azından 1 tık daha yüksek fps almanız mümkün olabilir.

eğer ucuz bir sistem toplayacaksanız f/p istiyorsanız kesinlikle amd ye bakmanızı öneririm. Amd sistem gayet iyi olmuş. Günümüz oyunlarını rahatça oynatabilir. Fakat bulabilirseniz 965 bulmaya çalışın en azından 1 tık daha yüksek fps almanız mümkün olabilir.
X4 965 bulabilirim ama baktığım kadarıyla biraz daha pahalı o yüzden X4 955 almaya karar verdim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı