X470 Anakart Seçimi

sartan

Kilopat
Merhabalar,

Cooler Master MasterCase H500M ARGB kasa siperişi verdim. Cooler Master H500M

Kasanın ön panelinde USB 3.1 Gen 2 bulunmakta. Bilgisayarın parçalarını tek tek topluyorum. Güç kaynağı olarak Seasonic FOCUS PLUS 750W 80+ Gold aldım. İşlemci, anakart ve RAM alacağım. İşlemci büyük ihtimalle Ryzen 7 2700X düşünüyorum.

Çok anlamıyorum anakart olayından fakat incelediğim kadarıyla son çıkan modellerde bile kasanın ön paneline giden USB 3.1 Gen 2 Type-C bağlantısı olmayan anakartlar var. Aldığım kasada USB 3.1 Gen 2 çıkışı varken ayrıca son çıkan 2. nesil ryzen işlemcilere uygun olacağını düşündüğüm için ve en az 5-6 sene bilgisayar parçası değiştirmeyi düşünmediğim için sizden bilgi talep ediyorum.

MSI X470 GAMING M7 AC anakartında istediğim özellikler var. Fiyatı son günlerde düştü nanokatalog sitesinde. Diğer sitelerde fiyatı hala yüksek.

Diğer anakart ise Asus Rog strix x470-F modeli. Fiyat olarak biraz daha uygun duruyor. Bu ikisi arasında kalmış olsam da fiyat farkı çok fazla yok aralarında. İsteklerime uygun önerebileceğiniz başka anakart varsa ve ya bu iki anakart arasında seçim yapılsa hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı