X470 Anakart Tavsiyesi

Dogan0707

Decapat
İlk etapta MSI X470 Gaming Pro Carbon modelini alacaktım. Ancak araştırmalarımı biraz daha genişleterek 5 model arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?

Anakartlar şunlar:
  • MSI X470 Gaming Pro Carbon
  • MSI X470 Gaming Pro
  • Asus TUF-X470 Plus Gaming
  • Asus ROG Strix X470-F Gaming
  • Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, MSI modelleri hakkında pek bir bilgim yok lakin şöyle söyleyebilirim ; bunların aralarında en performanslı ve en iyi anakart Asus ROG Strix X470-F Gaming'dir. Ha şunuda söyliyeyim görsel açıdan da performans açısından da Asus derim ama siz ben overclock yapmayacağım işimi görsün sadece derseniz ben yine Asus derim çünkü bana göre kalite bu piyasada Asus'tur. Ama siz yine de araştırmanızı iyi yaparak alınız. Bütçe probleminiz yoksa eğer kesinlikle Asus ROG Strix X470-F Gaming.

Teşekkürler hocam, az bir süre daha araştıracağım. X470-F’in fiyatı diğerlerine göre daha yüksek tabi ancak aralarında çok ta bi fiyat farkı yok alınabilir aslında. Daha önceki kullandığım kartta msi’dı, bios olsun ram desteği olsun gayet stabil bir karttı kanımca. Tabi Asus’un da gerçekten güzel anakartları var, çevremdeki arkadaşlarımın da kullandığı bir çok model var. Sadece bir kaç sitede MSİ carbonun pmw ve güç beslemelerinin çok sağlam olduğu gibi yazılar gördüm. Yani en çok Asus ve Msi arasında gidip geliyorum, bakalım nolucak

Bütçenize uygunsa bunu öneririm.

Msi X470 Gaming Pro Carbon modelini almış bulunmaktayım. Yardımlarınız için çok teşekkürler .

Şu an almayı düşünüyorum, yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. Hangi marka ve model sizce şu sıralar daha iyi?
Gigabyte aorus modelini aldım. Gelince, sormak isteyen olursa cevaplarım.

Son düzenleme:
GTX 1660 Ti ekran kartı ile hangi AMD işlemci ve hangi X470 anakartı kullanmalıyım. Ekran kartı ve anakart olarak hangi marka model olmalı?

Ryzen 2600, X470 Aorus, RX 470 4 GB, 8+8 Corsair ile şimdilik sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…