X470 için İşlemci Tavsiyesi

AdLine

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
Anakartımı ve işlemcimi upgrade etmeye karar verdim. Anakart olarak MSI X470 GAMING almaya karar verdim. Anakart tavsiyeleriniz var ise söyleyebilirsiniz. Sistemim daha çok oyuna odaklı olsun istiyorum. Şu an ki sistemimde bir darboğaz söz konusu.İşlemci olarak kararsızım. GTX 1060 sahibiyim ve DDR4 RAM hazır. Sadece anakart ve işlemciyi upgrade edeceğim. İşlemci olarak ne tavsiye edersiniz ? Ryzen 7 serileri daha çok iş içinmiş okuduğuma göre. İntel mi alsam bilemedim. Sizlerden bilgi talebi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekran kartınızı yükseltmeyecekseniz X470 pahalı kaçar B450 alıp artan para ile Ryzen 2700X alabilirsiniz.
Ryzen serileri den çok threadripper serisi iş için uygundur.

Acil bir durum yoksa bekleyin. AMD nin yeni Ryzen 3xxx serileri haziran ayında duyurusu yapılıp tahmini temmuz, ağustos gibi raflarda yerini bulur. Ayrıca x570 chipset anakartlar da piyasaya çıkacak.

Acil bir durum yoksa bekleyin. AMD nin yeni Ryzen 3xxx serileri haziran ayında duyurusu yapılıp tahmini temmuz, ağustos gibi raflarda yerini bulur. Ayrıca x570 chipset anakartlar da piyasaya çıkacak.

X470 ve 2700x zaten bütçemi zorluyor. X570 ve 3xxxx serilerinin fiyatları uçar bence. Aralarında çok fazla fark olur mu sizce ?

Bu 3. nesil çıkmadı gitti size tavsiyem biraz daha beklemeniz. 2700x 2080 Ti testlerinden görebileceğiniz gibi rahatlıkla besler. Intel alırsanız( K ibareli) soğutucu masrafına da gireceksiniz. Bu da göz önünde bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…