X470 vs X570 anakart

Ozer4138w

Hectopat
X470 veya X570 almayı düşünüyorum. Oyun için kullanacağım, arada performans farkı olur mu? Veya B450'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alırsanız bir de bir kaç X570 modelini yanında hediye bunu veriyorlar

Çok kaliteli bir anakart bu, sıvı soğutma da dahil olunca fiyatı inanılmaz ucuz bence.

Stokta yok yazıyor üzdü.

Gaming edge kampanyadan sonra da bu fiyata mı satılacak bilgisi olan var mı sistem toplayacaktım ama çok ani oldu kampanya

Faz sayısı düşük eski bazı b450 anakartlara (ucuz seri olanlar) 3900x ve 3950x desteği gelmeyecek. Onlara en fazla 3800x takılabilecek. Ona göre tercihinizi yapın.

PCİE 4.0 farkı var 4.0 için SSD’ler çıktı 5000 MB okuma hızlarına ulaşıyorlar şu an, bu daha da artar ileride.

PCİE 4.0 farkı var 4.0 için SSD’ler çıktı 5000 MB okuma hızlarına ulaşıyorlar şu an, bu daha da artar ileride.
Peki benim oyun için kullancam bir faydası olurmu
Anakartın güç beslemesi kullanacağın işlemciye yeterli olduğu müddetçe bir fark oluşmaz.
Yani oyunda bir faydası olurmu
Anakartın güç beslemesi kullanacağın işlemciye yeterli olduğu müddetçe bir fark oluşmaz.
B450 de olurmu aynı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…