X5450 işlemci sıcaklık sorunu

Furkan4545

Decapat
400W guc kaynsgi.
X5450 termal macunu var.
Modlu BIOS.
Anakart Foxconn G41MXE-K.
4+1 GB RAM
Ekran kartı EVGA GT730.

Arkadaslae CS:GO'da 47 FPS aliyorum. Ama CPU ve GPU 90+ derece, bosta 67 derece ne yapmam
Lazım?
Cok ısınıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen BIOS'u modlamadan kullanıyorsunuz. İnternetten custom BIOS'lar var bu işlemcileri LGA775'te strabil çalıştırmak için. Anakartınıza uygun olanı bulun ve BIOS'u güncelleyin.

E5440 ile 70 derecenin üstünü görmedim sanırım hatalı modlama yapılmış.

Kanka BIOS'u atmaya çalıştım hata verdi bilgisayarcıya attrdım macunu sürdürdüm taktrdım ama çok ısınıyor :(
Muhtemelen BIOS'u modlamadan kullanıyorsunuz. İnternet'ten Custom BIOS'lar var bu işlemcileri LGA775'te strabil çalıştırmak için. Anakartınıza uygun olanı bulun ve BIOS'u güncelleyin.

Modlu BIOS attım zaten :(

İşlemci 40nm ve 120W çekiyor. Stock fan ile kullanıyorsan normal değerler diyebilirim ama o değerlerde kullanma işlemcini. Dark X90 tarzı bir soğutucu al en kötü. Ayrıca kasan hava almıyorsa, termal macun Hadron ise zaten GG.

İşlemci 40nm ve 120W çekiyor. Stock fan ile kullanıyorsan normal değerler diyebilirim ama o değerlerde kullanma işlemcini. Dark X90 tarzı bir soğutucu al en kötü. Ayrıca kasan hava almıyorsa, termal macun Hadron ise zaten gg.

Kasam Casper Nirvana CD.HBI2120F Core i3 2120 3.30GHz 4GB 500GB Fiyatı budur.
İşlemci fanım:GlacialStars budur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı