ibrahimboduroglu
Femtopat
Daha fazla
Kendi fikrim kötü olmuş bu bilgisayar ile yayın açılmaz açıçır ama FPS düşmesi yemek oyunu oynayamazsınız. X5450 komuşsunuz olmaz öyle. X3440 veya X3450 çok rahat o fiyatta bulunuyor bir de yanına 1156 pin anakart alırsınız tadından yenmez.
Anakart olarak 16 GB RAM destekleyen bir anakart alın 2x8 olarak yükseltin. Ekran kartı tarafından Aliexpress tarafından dolandırılma ihtimaliniz yüksek bir değer o yüzden Türkiye'den alın derim eğer oradan alacaksanız 770 780 970 gibi bir kart bakın işlemciye o.c yaparak 970 gibi güçlü bir kartı besleyebilirsiniz.
Tabi ekran kartını Türkiye'den almanızı tavsiye ederim ben. 240GB SSD yetmez yanına en az 1TB HDD koyun. Anakart olarak ASUS P7H55 USB3 öneririm.
Aslında bütçenizidebilmek güzel olurdu.
Dediğiniz işlemcileri hemen araştırmaya başlıyorum, 240 TB SSD'i şimdilik yeter diye düşünürek HDD tercih etmedim. SSD sanırım HDD'den daha hızlı bir akış sağlıyor kullanıcı için. Dediğim gibi hemen araştırıp tekrardan size yazacağım çok teşekkürler yorumunuz için.
X5450 işlemcisi "sse4.2" özelliğini desteklemiyor ekran kartını ileride yükseltsen dahi yeni çıkan oyunları oynayamasın (ör: Warzone, AC Origin ve sonra çıkan AC oyunlarını ect.).
Açıkçası lol dışında hiçbir oyunu oynamıyorum ondan dolayı böyle az hacimli bir bellek seçtim dediğim sistem sizce nasıl işlemci ve ekran kartı özellikleSSD HDD'ye göre çok çok daha fazla okuma yazma hızı sunar bu sayede oyunların yükleme ekranları Windows açılışı gibi işlemler son derece hızlı olur. 240GB SSD aldıktan sonraw 1TB HDD alıp upgrade yapabilirsiniz. CS ve LoL için ise 240GB SSD yeter ancak diğer oyunlarda problem yaratabilir yüksek yer isteyen oyunlarda özellikle.
Açıkçası LoL dışında hiçbir oyunu oynamıyorum ondan dolayı böyle az hacimli bir bellek seçtim dediğim sistem sizce nasıl işlemci ve ekran kartı özellikle.
Bilmediğimden soruyorum sakın yanlış anlamayın x5450 3.0ghz, sizin önerdiğiniz işlemci 2.66 ghz aralarında ki fark ne acabaDediğim gibi işlemci olarak X3440 X3450'den yana tutun seçiminizi yanına da benim önerdiğim ASUS P7H55 USB3 anakart ile birlikte 2x8 16 GB RAM alın. Ekran kartı konusunda alınabilir ancak Türkiye'den alın bence dolandırılmanız çok yüksek Çin'den. Anakartta DDR3 2200MHz RAM desteği bulunuyor zaten ve USB 3.0 girişi var.
Bilmediğimden soruyorum sakın yanlış anlamayın X5450 3.0GHz, sizin önerdiğiniz işlemci 2.66 GHz aralarında ki fark ne acaba?