X5460 sistem "ışletim sistemi bulunamadı" hatası

Sins'i

Hectopat
Anakart
Foxconn G41 MXE
İşlemci
Xeon x5460
X5460 işlemciyi taktım. RAM'leri taktım vs. cart curt derken sonunda donanımsal olarak her şey hazırdı. Windows 8.1 Pro kullanıyordum. Kullanım sırasında 1 kez kapanma meydana geldi ama sorun değildi gene açtım ve sistem açıldı. Sonra dün akşam sistemi Windows 10 yapma kararı aldım. Klasik format. Yöntemiyle Windows 10 Pro yaptım bilgisayarı. Gayet de güzel açıldı. Birkaç şey indirdim. Steam ve Opera falan. Sonra bilgisayarı kapattım, sabah açtım baktım ki işletim sistemi bulunamadı diyor. "ne?" dedim başta. Gittim sağda solda araştırdım. Kimi demiş ki BIOS pili çıkar az bekle geri tak yaptım olmadı. Boot menüsünden bakıyorum hard Disk'im gene aynı, en üstte. Ara ara yer değiştirdim gene üstte koydum olmadı. Bu forumda bir arkadaş "BIOS'u 64 Bit yaptım düzeldi" demiş. Onu da araştırmaya kalktım hep ASUS anakartlı bilgisayarların BIOS'u çıkıyor. Benimki AMI BIOS. Tüm menüleri dolaştım bir şey bulamadım.
Anakartta SATA kablolarını görmüyor olabilir dedim. Hard diskin anakarta olan tüm bağlantısını kestim. BIOS'ta gözükmedi. Sonra geri taktım, gözüktü. Ama sonuç aynı.
Eski işlemciyi takarak sistemi açmaya çalıştım o da olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…